WOKADE GLASNUDLAR MED KYCKLING

  • 150 g kycklingfilé

  • 100 g glasnudlar

  • 3 ägg

  • 1 msk fisksås

  • 1 msk ostronsås

  • 1 tsk ljus soja

  • 1 tsk mörk soja

  • 1 tsk sesamolja

  • 1 tsk socker

  • 1 st Pak Choi

  • 1 stor tomat

  • 1 morot

  • 1 tsk finhackad vitlök

  • 1 msk matolja

  1. Blötlägg glasnudlarna i varmt vatten i ca 5 minuter, sila vattnet och ställ åt sidan.

  2. Skär kycklingfilén, moroten, tomaten och Pak Choin i tunna bitar. Ta bort tomatens frön.

  3. Fräs vitlöken i matolja på medelvärme i några minuter. Lägg sedan i kycklingen och höj värmen. Fräs tills kycklingen är genomstekt och lägg den på ena sidan av stekpannan.

  4. Knäck äggen på andra sidan av stekpannan och stek dem snabbt. Blanda ihop äggen med kycklingen.

  5. Tillsätt glasnudlar, fisksås, ostronsås, socker, mörka och ljus soja och rör om.

  6. Lägg sist i Pak Choi, morot och tomat. Rör om i några minuter tills grönsakerna är genomvarma. Klart!

INGREDIENSER:

SÅ HÄR GÖR DU:

Serveringsförslag:
Strö lite chiliflakes och pressa över lite lime för extra smak.

1 PORTION

TILLAGNINGSTID 30 MINUTER