WOKADE ÄGGNUDLAR MED LAX

  • 250g. äggnudlar

  • 300 g. tunna skivor fläsk (alt)

  • 400 g. lax

  • 1 msk sesameolja

  • 2 msk mörk kinesisk soja

  • 3 msk thaisoja

  • 3 msk fisksås

  • 2 msk socker

  • 2 msk matolja

  • 1 tsk finhackad vitlök

  • 3 st salladslök (skiva ca 4 cm. lång)

  • 1 morot (tunna skivor)

  • 1 zucchini (tunna skivor)

  • 1 gul paprika (tunna skivor)

  • 1 msk sesamfrön

  1. Dela laxen i 3-4 delar och fritera i Airfyer på 180 grader i 8 minuter (alt stekpanna).

  2. Koka nudlar enligt förpackning och sila bort vattnet.

  3. Fräs vitlöken och köttet i matolja tills köttet blir genomstekt. Häll i nudlarna, tillsätt smak av sesamolja, soja, fisksås och socker. Fräs ca 5 minuter så allt är väl blandat. Tillsätt sedan morot, zucchini och paprika så de blandas väl.

  4. Lägg nudlarna i en skål och toppa med lax, salladslök och sesamfrön.

INGREDIENSER:

SÅ HÄR GÖR DU:

4 PORTIONER

TILLAGNINGSTID 40 MINUTER