STEKT PAK CHOI MED KÖTTFÄRS
2 st pak choi
250 g köttfärs
2 msk matolja
1-2 vitlöksklyftor (finhackade)
2 msk vatten
1 msk ostronsås
1 msk fisksås
1/2 tsk socker
1 tsk majsstärkelse (blandat med 1 msk vatten)
Sesamfrön
Chiliolja
Dela pak choi på längden. Stek pak choi på hög värme i matoljan tills den får färg. Ta upp och ställ åt sidan.
Fräs vitlöken i samma stekpanna. Tillsätt köttfärs, ostronsås, fisksås, socker, vatten och majsstärkelse. Rör om i ca 6-8 minuter.
Häll köttet över den stekta pak choi.
INGREDIENSER:
SÅ HÄR GÖR DU:



Serveringsförslag:
Servera med sesamfrön och chiliolja (valfritt).
2 PORTIONER
TILLAGNINGSTID 40 MINUTER


yata@lattlagadthaimat.se
© 2025. All rights reserved.
