STEKT PAK CHOI MED KÖTTFÄRS

  • 2 st pak choi

  • 250 g köttfärs

  • 2 msk matolja

  • 1-2 vitlöksklyftor (finhackade)

  • 2 msk vatten

  • 1 msk ostronsås

  • 1 msk fisksås

  • 1/2 tsk socker

  • 1 tsk majsstärkelse (blandat med 1 msk vatten)

  • Sesamfrön

  • Chiliolja

  1. Dela pak choi på längden. Stek pak choi på hög värme i matoljan tills den får färg. Ta upp och ställ åt sidan.

  2. Fräs vitlöken i samma stekpanna. Tillsätt köttfärs, ostronsås, fisksås, socker, vatten och majsstärkelse. Rör om i ca 6-8 minuter.

  3. Häll köttet över den stekta pak choi.

INGREDIENSER:

SÅ HÄR GÖR DU:

Serveringsförslag:
Servera med sesamfrön och chiliolja (valfritt).

2 PORTIONER

TILLAGNINGSTID 40 MINUTER