RÄKRULLAR (7 ST)
7 tiger-räkor
7 st vårrulledeg
1 nypa salt
1 nypa svartpeppar
3 dl matolja
vatten
sweet chilisås som dippsås
Skala räkorna om de inte redan är skalade. Skär tre snitt på magen av varje räka. Vänd räkorna med magen neråt och tryck lätt på ryggen så de rätar ut sig. Strö salt och svartpeppar över räkorna. Rulla räkorna i vårrulledegen och limma med vatten. Fritera räkrullarna på medelvärme tills de blir gyllenbruna. Låt räkorna rinna av på ett hushållspapper för att avlägsna överflödig olja. Servera räkorna varma med sweet chilisås som dippsås.
INGREDIENSER:
SÅ HÄR GÖR DU:



Serveringsförslag:
Servera räkorna varma med sweet chilisås som dippsås.
1 PORTION
TILLAGNINGSTID 60 MINUTER


yata@lattlagadthaimat.se
© 2025. All rights reserved.
