PANANG MOO

RÖD CURRY MED FLÄSK

  • 500 g fläskkött

  • 2 röd spetspaprika

  • 250 ml kokosmjölk

  • 100 ml vatten

  • 2.5 msk röd currypasta

  • 3 msk fisksås

  • 1 msk socker

  • 6-8 st limeblad

  • Matolja

  1. Skär fläsk i små bitar.

  2. Fräs matolja med rödcurrypasta på medelvärme i ca 3 min.

  3. Tillsätt kokosmjölk och rör om ca 5 minuter.

  4. Tillsätt kött, fisksås, socker. Låt koka i ca 5 minuter tills köttet blir genomkokt.

  5. Tillsätt sist limbladen.

INGREDIENSER:

SÅ HÄR GÖR DU:

Serveringsförslag:
Servera med jasminris.

2 PORTIONER

TILLAGNINGSTID 40 MINUTER