PAD PAK BOONG

WOKAD MORNING GLORY

  • 500 g morning glory

  • 2 msk saltade fermenterade sojabönor (märke UFC)

  • 2 msk ostronsås

  • 1 msk socker

  • 2 msk vatten

  • 2 vitlöksklyftor

  • 1-3 chilifrukter

  • 2 msk matolja

  1. Skär morning glory i cirka 5 cm långa bitar. Krossa vitlöken och skär chilifrukterna i tunna, långa skivor.

  2. Lägg morning glory i en stor skål tillsammans med vitlök, chilifrukter, ostronsås och saltade fermenterade sojabönor.

  3. Värm upp en wok med matolja tills det börjar ryka. Det är viktigt att oljan är het för att morning gloryn ska få en god smak.

  4. När oljan är varm, häll i morning gloryn och ingredienserna från skålen i woken. Tillsätt vatten och rör om snabbt. Detta steg bör gå fort, mindre än en minut.

INGREDIENSER:

SÅ HÄR GÖR DU:

2 PORTIONER

TILLAGNINGSTID 40 MINUTER

Serveringsförslag:
Servera med jasminris