NUDELSALLAD MED TONFISK
150 g tonfisk i olja
50 g glasnudlar
1/2 kruka selleri eller koriander
1 rödlök
2–3 tomater
1 vitlöksklyfta
1–5 chilifrukter
3 msk fisksås
3 tsk strösocker
1 lime
Koka glasnudlarna enligt anvisningarna. Häll av vattnet och ställ åt sidan.
Finhacka selleri/koriander. Skär tomaterna i halvor och rödlöken i tunna skivor.
Krossa chili och vitlök i en stor skål.
Tillsätt fisksås, strösocker och limejuice. Blanda väl.
Lägg i nudlarna. Sila av oljan från tonfisken och rör ner tonfisken i skålen.
Tillsätt selleri/koriander, tomat och rödlök.
INGREDIENSER:
SÅ HÄR GÖR DU:



Serveringsförslag:
Topping: rostade jordnötter och koriander
1 PORTIONER
TILLAGNINGSTID 25 MINUTER


yata@lattlagadthaimat.se
© 2025. All rights reserved.
