MAJSALLAD MED SCAMPI
EN SIDORÄTT, LIKNANDE THAI PAPAYA SALLAD
2 majskolvar
2 röda chili
2 vitlöksklyftor
4-5 små tomater
8-10 scampi
2msk fiskås
2 msk socker
2 msk limesaft
1 msk nötter
Hacka chilin och vitlöken och dela tomaterna.
Koka majskolvarna ca 10 minuter tills de blir klara. Låt dem svalna och skär majskolvarna i stora skivor. Gör stora majsskivor. Ej majskärnor.
Blanda den hackade chilin, vitlöken, fisksåsen, sockret och limesaften i en skål. Lägg sedan majsen i skålen.
Koka scampin ca 2 minuter och lägg dem i skålen. Blanda ihop och strö krossade nötter(stora bitar) på majssalladen innan servering.
INGREDIENSER:
SÅ HÄR GÖR DU:



Serveringsförslag:
Servera som sidorätt
2 PORTIONER
TILLAGNINGSTID 30 MINUTER


yata@lattlagadthaimat.se
© 2025. All rights reserved.
