KYCKLINGWOK MED INGEFÄRA

  • 400 g kycklingfiléer

  • 100 g färsk ingefära

  • 2 vitlöksklyftor

  • 2 st grönlök

  • 1 msk soja

  • 2 msk ostronsås

  • 2 msk fisksås

  • 1 stk socker

  • 1 msk vatten

  • 1 msk olja

  1. Skär kycklingen i små bitar. Skala ingefäran och strimla den. Skär salladslöken i ca 3 cm bitar. Ställ åt sidan.

  2. Blanda soja, ostronsås, fisksås, socker och vatten i en liten skål.

  3. Krossa vitlöken och fräs den i olja på medelvärme.

  4. Tillsätt kycklingen och höj värmen. Stek tills kycklingen är genomstekt.

  5. Tillsätt såsblandningen, ingefäran och salladslöken.

  6. Blanda ordentligt och servera med jasminris.

INGREDIENSER:

SÅ HÄR GÖR DU:

2 PORTIONER

TILLAGNINGSTID 50 MINUTER