KYCKLINGWOK MED INGEFÄRA
400 g kycklingfiléer
100 g färsk ingefära
2 vitlöksklyftor
2 st grönlök
1 msk soja
2 msk ostronsås
2 msk fisksås
1 stk socker
1 msk vatten
1 msk olja
Skär kycklingen i små bitar. Skala ingefäran och strimla den. Skär salladslöken i ca 3 cm bitar. Ställ åt sidan.
Blanda soja, ostronsås, fisksås, socker och vatten i en liten skål.
Krossa vitlöken och fräs den i olja på medelvärme.
Tillsätt kycklingen och höj värmen. Stek tills kycklingen är genomstekt.
Tillsätt såsblandningen, ingefäran och salladslöken.
Blanda ordentligt och servera med jasminris.
INGREDIENSER:
SÅ HÄR GÖR DU:



2 PORTIONER
TILLAGNINGSTID 50 MINUTER


yata@lattlagadthaimat.se
© 2025. All rights reserved.
