KHAI JIAO

KLASSIK THAILÄNDSK OMELETT

  • 3 ägg

  • 1 msk thai sojasås

  • 1 tsk vitpeppar

  • 2 dl matolja

  1. Knäck ägg i en skål, häll i sojaås, vitpeppar och vispa tills det är väl blandat.

  2. Häll matolja i en kastrull på hög värme. (Prova att lägga en pinne i oljan. Om det bubblar kan du hälla ägget i oljan). Häll äggblandningen i kastrullen. Använd en spatel för att flytta ägget från till mitten så du inte får ett lager okokt ägg.

  3. När kanterna är krispiga, använd två spatlar för att försiktigt vända omeletten. Stek tills ägget är krispigt och gyllene. Lägg sedan ägget på hushållspapper.

  4. Servera omelett med ris och Sriracha sås.

INGREDIENSER:

SÅ HÄR GÖR DU:

Serveringsförslag:
Servera omelett med ris och Sriracha sås.

1 PORTION

TILLAGNINGSTID 20 MINUTER