KAO PAD KRA PAO
STEKT RIS I HELIG BASILIKA
2 port. kokat jasminris (kallt, lägg i kylen över natten)
1- 5 hackad röd chili (efter smak)
300g fläskfilé
2 hackade vitlöksklyftor
2 msk ostronsås
2 msk fisksås
1 msk soja
1 tsk socker
2 msk matolja
1/2 kruka helig basilika
2 ägg
Stek ägg i en wokpanna och lägg sedan på tallriken
Använd samma wokpanna, lägg i vitlöken och chilin. Tillsätt sedan köttet och fräs tills det blir klart i ca 5 minuter.
Tillsätt riset, rör om och smaksätt med fisksås, ostronsås, soja, och socker, lägg sedan i basilikan och rör om.
Serveras med stekta ägget ovanpå.
INGREDIENSER:
SÅ HÄR GÖR DU:



Serveringsförslag:
Serveras med stekta ägget ovanpå.
2 PORTIONER
TILLAGNINGSTID 40 MINUTER


yata@lattlagadthaimat.se
© 2025. All rights reserved.
