GRÅTANDE TIGER MARINAD
400 g. fransyska
1 tsk vitlökspulver
1 tsk vitpeppar
1 tsk bikarbonat
1 msk ostronsås
1 msk svampsoja
Sås:
1 msk chiliflakes
2 msk fisksås
2 msk limesaft
1 msk rostat rispulver
1 tsk socker (alt.)
Använd 1 msk smör för att steka köttet
Marinera kött med vitlökspulver, vitpeppar, bikarbonat, ostronsås och svampsoja. Låt marinera i kylen i ca 2 timmar. Ta ut and steka med smör ca 2-3 min varje sida så köttet blir mediumstekt.
Såsen: Blanda samtliga ingredienserna och servera med grillad/stekt köttet.
INGREDIENSER:
SÅ HÄR GÖR DU:



2 PORTIONER
TILLAGNINGSTID 40 MINUTER


Serveringsförslag:
Servera med klibris eller jasminris.
yata@lattlagadthaimat.se
© 2025. All rights reserved.
