GAENG KEOW WAN GAI

KYCKLING MED GRÖN CURRY

  • 250 g kycklingfilé

  • 2 msk grön currypasta

  • 1 zucchini

  • 250 ml kokosmjölk

  • 2 msk fisksås

  • 1 röd paprika

  • 2 msk olja

  • 1/2 knippe söt basilika

  1. Skär kycklingen i små bitar. Plocka basilikabladen och ställ åt sidan. Strimla den röda paprikan och skär zucchinin i lagom stora bitar.

  2. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs den gröna currypastan i några minuter tills den doftar.

  3. Tillsätt kokosmjölken och låt sjuda i cirka 5 minuter medan du rör om.

  4. Lägg i kycklingen, höj värmen och koka tills kycklingen är helt genomkokt.

  5. Smaka av med fisksås. Lägg i paprikan, zucchinin och sist basilikabladen. Blanda väl och låt allt koka ihop någon minut.

INGREDIENSER:

SÅ HÄR GÖR DU:

Serveringsförslag:
Servera med ris, nudlar eller spaghetti.

2 PORTIONER

TILLAGNINGSTID 40 MINUTER