BIBIMBAP
SNABB LAGAD BIBIMBAP MED FÄRSK SALLAD.
500g fläskfilé (tunna skivor)
2 msk Gochujang
2 msk japanska soja
1 msk honung
1 msk mirin
1 msk sesamfrön
1 msk sesamolja
1 tsk vitlökspulver
2 msk matolja
4 ägg
1 gurka (tunna skivor)
1 morot (riven)
Valfri sallad
4 portioner kokt ris
Blanda Bibimbap-såsen; Gochujang, honung, soja, mirin, vitlökspulver, sesamolja och sesamfrön. Marinera sedan köttet i hälften av såsen.
Stek äggen endast på ena sidan. Använd samma stekpanna till att fräsa köttet på medelvärme tills det blir genomstekt.
Lägg riset i botten av större portionsskålar. Toppas med kött, morot, gurka, sallad och ägg. Strössla med sesamfrön och toppa med Bibimbap-såsen.
INGREDIENSER:
SÅ HÄR GÖR DU:



4 PORTIONER
TILLAGNINGSTID 60 MINUTER


yata@lattlagadthaimat.se
© 2025. All rights reserved.
